Никола Тодороски: ,,Да болиТ“ е стенд-ап шоу во кое на комичен начин ги прикажувам работите кои не’ болат и мачат во животот

- Интервју, Локални
579

Во денешното издание на емисијата Play cafe наш гостин беше актерот и стенд-ап комичар Никола Тодороски. Заедно го најавивме неговото најново стенд-ап шоу насловено како ,,Да болит“ што ќе биде претставено на 1-ви октомври во Центар за култура ,,Григор Прличев“ Охрид. Со Тодороски зборувавме за начинот на кој темите кои не’ болат во животот знае да ги прикаже на комичен начин и за стенд ап комедијата како концепт со кој публиката и ќе се насмее но и ќе се замисли.

Целиот разговор можете да го проследите на следниов линк

Извор: Play radio

Facebook Коментари