Нов бренд во Струга-Продавница за теписи ,,Мардини“

- Локални
1105

Нов бренд во Струга-Продавница за теписи и стази ,,Мардини“.

Голем избор на акрилни, памучни и полиестер теписи од светски познатиот бренд Sanat Hali.

Во нашата продавница ќе бидете љубезно услужени и со сигурност ќе биде задоволен вашиот вкус за теписи.

Локација: ул. Маршал Тито,  поранешна стоковна куќа ,,Меркур.“

Facebook Коментари