Паркинзите кај еднонасочните улици „Боро Хаџиев” и „15-ти Корпус” ќе бидат бесплатни до воведувањето на зонско паркирање

- Локални
473

Општина Струга ги известува граѓаните дека јавните површини наменети за паркинг долж еднонасочните улици „Боро Хаџиев” и „15-ти Корпус” ќе бидат бесплатни до имплемнтација на системот за зонско паркирање.

-ЈП „Eко Струга” ќе им обезбеди паркинг места само на банките кои се наоѓат во овие улици, заради полесна работа со странките и заради безбедност на самите банки, само за периодот додека се имплемнтира системот за зонско паркирање.-додаваат од Општина Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари