Плеј Радио – вистинско музичко задоволство полни 11 години

- Локални
176

Струшкото Плеј Радио денеска го прослави својот 11-ти роденден.

Цели 11 години Плеј Радио е вистинско музичко задоволство и вашиот најверен пријател во етерот ширејќи позитивни вибрации преку својата програма и емисии низ кои поминаа познати и признати радио водители, новинари и диџеи но и лица од културниот, уметничкиот, естрадниот и јавниот живот во Македонија !

Плеј радио оваа година стана прв медиум во Македонија кој ја имплементира најновата технологија за дистирибуција на дигитален аудио сигнал преку IP (AoIP), се со цел на своите слушатели да им обезбеди програма со висококвалитетн звук.

И понатаму остануваме вашиот најверен пријател во етерот.

StrugaOnline

Facebook Коментари