Секоја вечер ,,Тexas Holdem Poker“ во Казино ,,Стар“-Струга

- Локални
120

Секоја вечер после 21:00 часот ,,Тexas Holdem Poker“, You & others во Казино ,,Стар“ – Струга.

 

Нека среќата биде на ваша страна во Казино ,,Стар“ – Струга.

Facebook Коментари