Тимовите на Општина Струга асфалтираат една од главните улици во Враништа

- Локални
389
Работните тимови на Општина Струга, денеска на терен ја асфалтираа една од главните улици во село Враништа.
-Оваа улица е дел од проектот за асфалтирање на нови патишта во градот Струга и околните села, кои се спроведуваат во континуитет. Реализирањето на вакви инфраструктурни проекти го олеснува движењето на пешаците и возилата, затоа водиме подеднаква грижа за уредување на улиците насекаде во градот.-стои во соопштението од Општина Струга.

Facebook Коментари