Утре ќе биде официјалното отворање на новото шеталиште во Струга

- Локални
307

Општина Струга заедно со градоначалникот г. Рамис Мерко ги поканува сите граѓани на општината на свеченото отворање на новото шеталиште.

Настанот ќе се одржи утре 17.07.2019, (среда) со почеток во 11:00.

Ќе не забавува DJ додека уживаме во свечен коктел од локалните ресторанти.

StrugaOnline

Facebook Коментари