Утре од 06:00 до 10:00 часот во Струга и околината ќе нема вода

- Локални
332

Поради работни активности на терен на ЕВН Македонија, утре, петок, 25-ти септември во Струга и околината ќе има прекин на водоснабдувањето во период од 06:00 до 10:00 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари