(ВИДЕО) Зимска идила во Струга

- Локални
304

Обилните врнежи од снег направија убава глетка, Струга стана дел од една вистинска зимска бајка. Најмладите се радуваат и уживаат во зимската идила со санки, љубителите на снегот пешачат и дишат чист воздух, па така, градот на поезијата сега доби уште поуметничка нота. Зимската идила беше инспирација и за Пепи Нестороски кој изработи прекрасно видео на кое се гледа убавата страна на зимата во нашиот град.

Strugaonline

Видео: Пепи Нестороски

 

Facebook Коментари