Започна со работа новиот мегамаркет „МИСА“ во Струга

- Локални
484

Започна со работа новиот мега-маркет „Миса“ во Струга.

„Денот беше измислен за забава и радост! Со многу посетители и насмеани лица околу нас, нашиот маркет ја доби својата вистинска намена: простор со душа кој постои за своите клиенти. Ви благодариме на присуството и честитките!“ – велат од тимот на „Миса“.

На простор од 900 метри квадратни, со голем број паркинг места, со уште поголем асортиман од оној што го знаеме, со збогатена понуда од вкусно и свежо зготвени јадења, рибарница и пекарница, мегамаркетот МИСА на стружани и на нашите гости ќе им понуди несекојдневна пазарџиско искуство.

Strugaonline

 

Facebook Коментари