Почина Фисник Бектеши, сопственик на струшкото Радио Ррапи

- Локални, Хроника
2737

По кратко боледување, на 60 години почина Фисник Бектеши, наш драг колега, пријател, новинар и сопственик на струшкото Радио Ррапи.

Стружани ќе го паметат како позитивен, насмеан и ведар човек кој секогаш беше подготвен да помогне.

Сочувство до семејството и најблиските од екипата на Плеј радио и StrugaOnline.

StrugaOnline

Facebook Коментари