(ВИДЕО) Македонските sвезди снимија спот за песната „Небо и земја“

- Македонија, Музика
315
Повеќе од 10.000 деца од целата држава денес беа дел од најголемиот Божикен настан во регионот, кој се одржува под мотото „Празнуваме, се радуваме“. На концертот, споменатите домашни музичари ја изведоа песната „Небо и земја“ .

Манифестацијата започна  во 11:00 часот на плоштадот пред црквата „Св. Димитриј“ во Скопје, каде  се одржа посебна божикна маниифестација со Божикен концерт и Божикна претстава, по што следуваше  топол дочек на коледарчињата преку Камениот мост со бесплатни Бадникови чајчиња и колачиња за секое дете.

Facebook Коментари