200 хризантеми засадени во цветните леи на градскиот плоштад во Струга

- Останати
217

Вработените во работната единица „Одржување на јавни паркови и зеленило “при ЈП „Комунално“-  Струга  садеа сезонско цвеќе-хризантеми во цветните леи на градскиот плоштад.

Вчера беа посадени околу 200 хризантеми, а од работната единица на „Одржување на јавни паркови и зеленило“  информираат дека е планирано да засадат уште 500 хризантеми во цветните леи во градските паркови и јавните површини.

Strugaonline

Facebook Коментари