Даниел Дупјачанец: Meталург е клуб во кој сите сме сплотени и борбени, во Струга не дојдовме со бело знаме

На тема спорт, продолжуваме со претставување на екипите учеснички на Меѓународниот ракометен турнир, Струга 2021. Време е за Металург, екпа која е поранешен учесник на Лига на шампиони, македонски претставник кој оставил свој автентичен белег на Европските купови. Наш гостин денеска беше капитенот искусниот чувар на мрежата, Даниел Дупјачанец.

Целиот разговор можете да го проследите на следниов ЛИНК:

Извор: Play radio

Facebook Коментари