Конфекција „ГО-РА ТЕКС“ има потреба од работници – пријавете се!

- Останати
239

Koнфекција ГО-РА ТЕКС има потреба од работници за на неопределено време. Почетна плата од 15 000 денари.

Потребни се работници за следниве позиции:

– 2 работни места за кројач,

– 5 работни места за шивачки,

– 1 работно место за магационер,

– 1 работно место за комерцијалист,

– 1 работно место за контролор на квалитет.

Сите заинтересирани кандидати повеќе информации можат да добијат на телефон 070 249 756.

Strugaonline

Facebook Коментари