Европскиот шампион Вардар има ново име, нов менаџер и нов директор

- Спорт
109

Европскиот шампион Вардар од вчера и официјално го носи новото име – Вардар 1961. На 29 мај беше основан новиот клуб, а пријавата од страна на Централниот регистар е прифатена вчера, на 3 јуни.

Нов сопственик на Вардар стана компанијата за изградба и одржување на топлотехнички постројки Ватростална, а нејзиниот прв човек, Михајло Михајловски ќе биде и генерален менаџер на клубот.

Целиот текст можете да го прочитате на следниов ЛИНК

Извор: 24rakomet.mk

Facebook Коментари