Игор Стефановски – Иџе победи на трката во Чешка

- Спорт
354

Најдобриот македонскиот автомобилист Игор Стефановски Иџе го освои првото место на трката „Еко Хомо Штернберг“ во Чешка.

Стефановски  стигна прв на целта со време од 3:18.159, вицешампионската позиција му припадна на австриецот Ханес Зенц (3:18.748), а трет заврши домашниот возач Мартин Јерман (3:20.894).

Facebook Коментари