Црвен крст-Струга го објави конкурсот за обука за спасители на вода

- Локални
189
Црвен крст-Струга објави конкурс за обука за спасители за капалишта на отворени води.
Право за пријавување имаат сите лица кои се на возраст од 17 години и се психофизички способни.
Кандидатот се стекнува со  национална лиценца за спасител на отвирени води.
Пријавувањето започнува денеска,  07.06.2023 година, а ќе трае до 18.06.2023 год.
Сите заинтересирани кандидати можат да се пријават во просториите на Црвен крст Струга, на телефонскиот број: 071398424 или нс email: [email protected]
Strugaonline
фото: архива

Facebook Коментари