Црвен Крст Струга оваа сабота организира крводарителска акција

- Локални
237

Црвен Крст од Струга оваа сабота, 20.07.2019 од 10 до 14 часот, организира традиционална крводарителска акција во Пливалиште – Струга. Ги повикуваме сите хумани луѓе кои сакаат да ја даруваат својата крв и да им помогнат на сите тие што им е потребна крводарителска акција во Пливалиште – Струга на 20.07.2019 од 10 до 14 часот.

StrugaOnline

Facebook Коментари