Започна реконструкцијата на училиштето „Јосип Броз Тито“ во Струга

- Локални
244

Започна реконструкција на училиштето „Јосип Броз Тито“ во Струга со која ќе бидат целосно заменети прозорите и обновени подовите.


Грижата на Министерството за образование и наука за обезбедување на пристојни и пријатни услови за учење и работа не запираат и после долги години нашето училиште конечно ќе биде пристојно место за нашите ученици, велат од ООУ „Јосип Броз Тито“ Струга.

StrugaOnline

Facebook Коментари