Делегација од ОК на ВМРО-ДПМНЕ -Струга положи свежо цвеќе на спомен плочата на  Споменикот на Револуцијата

- Локални
302

По повод 11-ти Октомври – Денот на востанието на македонскиот народ за ослободување, делегација на ОК на ВМРО-ДПМНЕ, Струга предводена од претседателот Мирче Аџиоски, заедно со делегација од Армијата на Република Македонија и Сојузот на борци ОО Струга положи свежо цвеќе на спомен плочата на  Споменикот на Револуцијата.

„Нека е честит 11-ти Октомври!  Да живее слободна Република Македонија! “ – велат од ОК на ВМРО-ДПМНЕ, Струга.

Facebook Коментари