Детската претстава „Алиса во земјата на чудата“ во петок ќе се игра во Охрид

- Локални
244

На репертоарот на Центар за култура „Григор Прличев“- Охрид, во петок,  20.09.2019 година ќе биде – детската претстава „Алиса во земјата на чудата” од англискиот писател Луис Карол наменета за најмладите!
Оваа позната претстава е во режија на  Ѓорѓи Ризески. Играат: Адријана Билаловиќ Тодороска, Филип Кипровски, Павел Маслов, Ивица Цонев.

Почетокот е закажан за 19:00 часот, а влезот е слободен.

Strugaonline

Facebook Коментари