Еко- акција за чистење на женска и машка плажа на 25-ти јуни

- Локални
182

Членовите на Kлубот на млади при Црвен крст Струга ќе реалзириаат Еко акција за чистење на  Женска и Машка плажа. Од струшкиот Црвен крст информираат дека сите учесници во еко-акцијата ќе бидете снабдени со кеси и ракавици за чистење и препорачуваат  носење комотна облека и вода.

Од таму ги повикуваат сите заинтересирани доброволци да се придружат во акцијата за чистење, што ќе се одржи на 25-ти јуни со почеток од 10:00 часот.

Strugaonline

Facebook Коментари