Галерија – најдоброто од техника од сега и во Струга!

- Локални
357

Галерија – најдоброто од техника од сега и во Струга. Отворање на 13.07.2019

Нудиме производи од најголемите светски брендови: Sony, Sony Playstation, Bose, Dell, Nintendo, Vivax, и други гејмерски брендови. На денот на отворањето купувајте по промотивни цени, а ние ќе ви дадеме подароци. Количините се ограничени!!!

Галерија – најдоброто од техника од сега и во Струга на улица Маршал Тито број 86, наспроти Градски пазар.

 

Strugaonline

Facebook Коментари