Хит комедијата „Чекајќи го министерот” ќе се игра во Охрид!

- Локални
193

Хит преставата „Чекајќи го министерот” која ги освојува театарските сцени во месец февруари ќе гостува на сцената во Центарот за култура „Григор Прличев“ – Охрид во сабота, 29.02.2020 година.
Во претставата игра мега популарната актерка Лидија Вуќичевиќ која публиката ја препознава од култната серија,, Бољи живот”, ,,Жикина династија и уште многу големи тв, филмски и театарски проекти.Покрај неа во претставата играат младите и популарни актери: Семир Гигиќ и Сашо Ристовски.

Почеток 20.00 часот, цена на билет 150 денари.Телефон за резервации 046/261-063

Strugaonline

Facebook Коментари