Хорот ,,ДримВокс“ организира детски маскембал утре во Струга

- Локални
223
Хорчето ДримВокс организира детски маскембал.
,,Повелете сите на детска забава исполнета со маски, шеги, многу музика и скриени изненадувања!“-повикуваат од ДримВокс.
Маскембалот ќе се одржи во мезе-бар ,,Кингстoн“  и ќе трае во период од 12:00 до 14:00 часот.
Strugaonline

Facebook Коментари