Хотел Боград блесна во знак на поддршка за лицата со ретки болести

- Локални
242

И оваа година со започнување на петтото издание на кампањата ,,Ги запознаваме ретките болести“  Hotel Bograd-Apartments& Lounge Station се приклучува кон глобалниот повик на осветлени објекти во знак на поддршка на пациенти кои се борат со ретки болести.

Во рамки на кампањата ќе бидат осветлени и зградите на општините Охрид, Дебрца и Струга, спомениците во центарот на Охрид, Спортската сала „Билјанини извори“, како и училишните згради.

Facebook Коментари