Хрватска фирма…ВРАБОТУВА!!!

- Локални
1229

Доколку сакате да си обезбедите повисок стандард, не ja пропуштајте оваа можност.

Македонската фирма ДООЕЛ ДАМА ПОПИН од Струга, во соработка со хрватска фирма бара работници за работа во Хрватска.

Потребни се: кнауф мајстори или лица кои сакаат да работат со кнауф, ѕидари, фасадери и молери.

Лицата што ќе добијат работа ќе бидат осигурани, со хрватски документи и ќе имаат обезбедено сместување и еден оброк.

Побрзајте и исконтактирајте не на вибер бројот во Хрватска +385 95 51 65 080 или на 077 92 99 22

Facebook Коментари