Исчистена депонијата во с. Лабуништа

- Локални
184

Изминатиот викенд, градоначалникот Мерко и слуѓбите во општината Струга, презедоја акција за елимирање, односно чистење на еден од најголемите загадувачки фактори опасни по здравје, депонијата во с. Лабуништа.

Ги молиме сите жители на Општина Струга да бидат повнимателни и да не го фрлат сметот и отпадот насекаде и да ги пријават ваквите случаеви – порачуваат од општина Струга.

Извор: Општина Струга

StrugaOnline

Facebook Коментари