Јован Митрески е нов координатор на пратеничката група на СДСМ

- Локални, Македонија
267

Пратеникот Јован Митрески од владејачката СДСМ е новиот координатор на пратеничката група во Собранието . Митрески е стружанец, а по професија е дипломиран економист. Тој доаѓа на местото на пратеникот Томислав Тунтев кој  поднесе оставка како пратеник и координатор на пратеничката група за да биде директор во Агенцијата за цивилна и воздушна пловидба.

Strugaonline

фото: архива

 

Facebook Коментари