ЈП „Комунално“- Струга со акција за чистење низ градот

- Локални
291

ЈП „Комунално“- Струга денеска започна акција за чистење на улицата и пешачката патека на потегот од „Единство“ до православните гробишта во Струга.


Од претпријатието информираат дека на терен се десет работници кои работат со сета потребна механизација и додаваат дека денеска комплетно ќе биде исчистен непрописно одложениот отпад на оваа локација.

Strugaonline

Facebook Коментари