ЈП Комунално во работна акција, апелираат граѓаните отпад да фрлаат на соодветни места

- Локални
279
Јавното комунално претпријатие „Струга“ – продолжи со чистење и одржување на зелените површини на територијата на нашата општина. Воедно, нивните екипи се погрижија и за кастрење на дрвјата низ градот.
Тие исто така го  отстрануваа отпадот фрлен на несоодветно место.
,,Апелираме до секој граѓанин ѓубрето да го фрли на посебно место, а не на земја, а со тоа заедно да се грижиме за нашиот град и зелените површини.,,-велат од ЈП Комунално.

Facebook Коментари