Крводарителска акција утре во хотел Боград

- Локални
170

На ден 24.11.2022 – четврток, со почеток во 09:00 часот, во просториите на Хотел Боград ќе се одржи акција за дарување на крв, по заедничка иницијатива и соработка со Службата за трансфузиона медицина при Специјалната болница за нефрологија – Струга и Црвенот крст – Струга. Крводарителската акција ќе трае до 14:00 часот

Strugaonline

Facebook Коментари