ЈП ,,Водовод и Канализација-Струга“ работи на подобрување на подземната инфраструктура

- Локални
116

ЈП ,,Водовод и Канализација-Струга“  продолжува да ја подобрува подземната инфраструктура.

„Нови инвестиции, нова мрежа на атмосферската канализација и водоводната во некои населби на градот, со цел подобрување на целата инфраструктура во градот.  Во секое време ќе работиме за потребите на граѓаните. “-стои во соопштението од претпријатието.

Strugaonline

Facebook Коментари