ЈП Водовод и канализација: Утре од 09:00 до 11:00 часот ќе има пад на притисокот на водата

- Локални
397

ЈП Водовод и канализација -Струга ги известува граѓаните  дека поради работни активности  на компанијата ЕВН во електродистрибутивната мрежа во село Шум,  утре,  10.07.2020 електричната енергија кај водоводните пумпи ќе биде во прекин од 09:00  до 11:00  часот  и како последица на ова се очекува пад на притисокот на водата за пиење во овој временски интервал.

Strugaonline

Facebook Коментари