Ќе се асфалтира патот Мороишта-Мислешево

- Локални
466

Градоначалникот на Струга, Рамис Мерко заедно со пратеникот Јован Митревски обезбедија 14 милиони денари за асфалтирање на патот Мороишта-Мислешево.

-Проект кој беше долго време баран од страна на жителите на оваа зона се очекува да се реализира во најскоро време овозможувајќи сообраќај без пречки. -информираат од Општина Струга.

Strugaonline

 

Facebook Коментари