Крводарителска акција утре во Струга

- Локални
94

Црвен крст-Струга ги повикува сите граѓани на 04.03.2021 год. (четврток) од 9:00 до 13:00 часот во Трасфузија при Општа болница Струга , да даруваат крв со цел да им се помогне на сите на кои  помошта им е најпотребна.

,,Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување крв. Крвта е незаменлив лек, секојдневно потребен за сите болни и повредени.“ – велат од Црвен крст-Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари