Стекнете светски признат ESB сертификат во Едукативен центар ,,Таргет“-Струга

- Локални
44

Стекнете лиценциран меѓународен сертификат по англиски јазик (ESB)  во Едукативен центар ,,Таргет“ – Струга

Во сите земји каде што е нагласено дека е потребно одредено познавање на англиски јазик, ESB целосно ги отвора вратите за сите кои се стекнале со овој сертификат. И во Македонија за повисоки позиции и во јавната администрација познавањето на англискиот јазик е задолжително. Добивањето на ESB сертификат значи квалитетно вложување во себеси.

Едукативниот центар ,,Таргет“ нуди можност за обука и полагање не само за Струга туку за цел овој регион. Од најмалите групи, па се до највозрасните кои имаат потреба и сакаат да добијат Меѓународен сертификат по англиски јазик тоа да го направат тука.

Oбуката и полагањето поради состојбата со пандемијата се одвива online.

Повеќе информации и пријавување на телефон 078 633 905

Oсвен во Струга, овластени и обучени центри за ESB има во Битола, Скопје, Гевгелија и Кочани.

Strugaonline

 

Facebook Коментари