Крводарителска акција во хотел ,,Бисер“ на 21-ви септември

- Локални
97

На 21-ви септември, вторник, во хотел ,,Бисер“ ќе се одржи крводарителска акција во период од 9:00 до 14:00 часот. Истата е организирана од страна на Црвен крст-Струга.

Од таму ги повикуваат сите хумани граѓани да даруваат од скапоцената течност што спасува и продолжува многу животи.

Strugaonline

Facebook Коментари