Маркет во Охрид има потреба од работници, пријавете се

- Локални
401

Маркет за прехрана во Охрид има потреба од работници, а нуди одлична плата. Сите заинтересирани кандидати да се обратат на телефонскиот број 078 863 200.

Strugaonline

Facebook Коментари