Матурантите од СОУ „Д-р. Ибрахим Темо“ се запознаа со работата на МЈП Проаква

- Локални
155

Матурантите од СОУ Д-р. Ибрахим Темо ги посетија просториите на МЈП Проаква Струга и одржаа средба со директорот Јетон Шаќири. На оваа средба матурантите се запознаа со работата на ова претпријатие и дискутираа на теми како што се: Зголемување на наплатата, правилно фактурирање, спречување на злоупотребата на водата за пиење,  пријавување на секоја кражба на вода, пријавување на секоја злоупотреба од страна на вработените како и  редовност на вработените на работа и нивни извештаи за работните обврски.

Strugaonline

Facebook Коментари