Заврши реконструкцијата на спортската сала во ОУ „ Браќа Миладиновци”- Струга

- Локални
198

Општина Струга заврши со процесот на реновирање и реконструирање на спортската сала во  ОУ „ Браќа Миладиновци”

„Создадовме услови и содвететен простор, односно нова спортска сала за разни спортски актвиности. Актуелно се работи на изградба на новата спортска сала во СОУ „Нико Нестор”.
И жителите на село Лабуништа наскоро благодарејќи на градоначалникот Мерко ќе имаат нова спортска сала.“ – информираат од Општина Струга.

Од Општината додаваат дека ги реализираат ветените проески се со цел  младите спортисти да имаат содветни услови и простории за вежбање.

Strugaonline

Facebook Коментари