Министерот за земјоделие утре доаѓа во Мислешево, ќе се пушти во употреба патот Мороишта-Милсешево

- Локални
3284

Утре во 12 и 30 часот во село Мислешево Струга, на средба со граѓани ќе биде присутен министерот за земјоделие Трајан Димкоски,

Целта на оваа посета е пуштањето во употреба на патот Мороишта-Милсешево.

Во 14:00 часот, средбата ќе продолжи во село Радожда.

Strugaonline

 

Facebook Коментари