Наскоро отварање на Struga Riverview Hotel, станете дел од нивниот тим

- Локални, Огласи
1012

Наскоро нов хотел во нашиот град- Struga Riverview Hotel

Менаџментот на хотелот ве повикува да станете дел од нивниот тим. Потребни се две собарки, готвач, помошник готвач, келнери и шанкери.

Бидете дел од новиот модерен концепт на угостителство. Работете на кејот-најубавиот дел од градот во пријатна атмосфера, со поволни услови и солидна плата.

Заинтересираните кандидати да се обратат на телефон 070442192

Struga Riverview hotel

Facebook Коментари