Општина Струга објави оглас за вработување 30 државни службеници

- Локални
666

Општина Струга ќе вработи триесет нови државни службеници. На објавениот глас се бараат раководители на одделенија, референти и виши референти, како и соработници и помлади соработници за повеќе области.

Целесниот оглас во кој се наведени позициите, условите и начинот на пријавување можете да го најдете на следниов ЛИНК

Strugaonline

фото: aрхива

Facebook Коментари