Оштетено стакло од излогот на Здружението „Цар Борис III“

- Локални
39

На 21-ви ноември 2022 година, во 02:05 часот, во СВР Охрид пријавено е оштетување на стакло од излог на Здружението на граѓани „Цар Борис III“, лоцирано на булеварот „Македонски Просветители“ во Охрид.

– Полициски екипи извршија увид и се работи на расветлување на настанот, информираат од СВР Охрид.

Извор: СВР Охрид

Facebook Коментари