Пожар во викендица помеѓу Делогожда и Поум, нема повредени лица

- Локални
102

На 25.11.2020 година околу 22 часот, случен е пожар во планинска викенд куќа за рекреација, лоцирана помеѓу струшките села Делогожда и Поум, изградена од месното население. Пожарот, во кој нема повредени лица, е изгаснат од Територијалната против пожарна единица во Струга.

Извор: СВР Охрид

Facebook Коментари