Со „Форма вита“ и почетниците стануваат здрави и активни луѓе со посакуваниот фитнес резултат

- Локални
326

Сакате да го промените начинот на живот на подобро со физичка активност?

Долг период не сте физички активни?

Спортски центар Форма Вита е вистинското место да ги направите вашите нови успеси.

Затоа што секогаш е присутен тренер/инструктор кој ќе ве насочува и ќе ви помага

Тренингот во групи е многу ефективен за почетници

Забавните тренинзи ќе ве натераат да уживате во вежбањето

„Знаеме дека физичката активност има големи позитивни влијанија врз здравјето на човекот. Тоа што досега не сте биле физички активни не значи дека не треба да ја почнете вашата успешна фитнес приказна СЕГА!“ – мотивира тимот на Форма Вита.

Многу голем број од членовите на Форма Вита предхондно не се занимавале ниту со спорт ниту со некаква физичка активност.Истите тие личности сега се веќе активни вежбачи континуирано во целиот период.

 

„На наше големо задоволство истите тие личности сега уживаат во нивните резултати: намалена телесна тежина, решени проблеми со болки во грб, промена да облик на тело, повеќе енергија и многу други благодети за духот и телото. “ – велат од Форма вита.

Промената на вашата здравствена состојба кон подобро ќе  биде вашата прва мотивација за поставување нови цели.Намалувањето на килограмите и првите резултати се уште еден мотив повеќе. Чувството на здраво тело преку спортска активност е незамелнлива енергија, почувствувајте ја со Форма вита!

Strugaonline

 

 

Facebook Коментари