Станете дел од тимот на „РОМА ТЕХ“-Струга

- Локални
177

Бутик „РОМА ТЕХ“ има потреба од продавачка. Доколку ве интересираат модата и модните трендови и брендови во Италија, бутик „РОМА ТЕХ“ е идеалното место за вас. Потребно е кандидатот да има максимум 30 години, со или без работно искуство во областа. Бутик „РОМА ТЕХ“ се наоѓа во Струга, Градски пазар, 1 кат. Повеќе информации може да добиете на тел. Број 077-866-356 или директно во бутикот.

Strugaonline

Facebook Коментари