Струга добива ново шеталиште и нова спортска сала

- Локални
682

Градоначалникот на Општина Струга заедно со советниците на Општина Струга изврши увид во градежните работи на новото шеталиште што е во последна фаза, и на новата спортска сала кај CОУ “ Нико Нестор”.

„Проектот за новата спортска сала е резултат на уште една соработка со Министерството за образование и наука, сала предвидена со програмата за изградба на спортска сала до 1500 м2,  што ќе ги исполни сите современи стандарди и услови.“ – информираат од Општина Струга.

Strugaonline

Facebook Коментари